Friday, 21 October 2011

Kudds


Det var ju det här med kuddar. En av mina stora svagheter (ja, ja, jag har många). Senast i går frågade en familjemedlem varför vi har så många sådana, och då svarade jag att det är för att vi inte kunde ha kuddar när barnen var små, eftersom kuddarna alltid hamnade på golvet och det stod inte pedantmamman ut med. Numera är pedanteriet bortjobbat, och avsaknaden av soffkuddar under en lång period tas igen. Med råge. Nyaste kudden - den längst fram - kom från Ikea med kurir häromdagen.

9 comments:

Heidi - Suklaamarenki said...

Ihania postauksia taas tullut vaikka kuinka ja kauniita kuvia :) Tyynyjä ei voi olla liikaa ;D Iloista viikonloppua sinulle!

Kickan Style said...

Kuddar är det bästa som finns. Det är ju det som gör hemmet hemtrevligt!! :)

StrandviksVillan said...

Tjänster och gentjänster, my dear ;)
Du har sååå stiligt i vardagsrummet!

Här hamnar nog kuddarna ofta på golvet... vi får ju inte plats i sofforna annars, hrrmmmm.... Inte så kul förstås när kuddarna är vita Men det finns ju tvättmaskin.

Ha det bäst! kram!

Anna-Lena said...

Jag älskar också kuddar och köpte ofta nya! Här ligger de nog på golvet 10 ggr om dagen men det är inga problem, det är ju bara att plocka upp dem igen! :-)

Snäckskalsdalen. said...

Kuddar, jag älskar också kuddar, man kan ha precis hur många som helst och dina är jättefina!
Agneta kram

Annika said...

Kuddar är mysiga och fina!
Älskar att ha gott om kuddar och filtar, speciellt på hösten o vintern.
Du har verkligen fina kuddar.
Kram!

Gugis Pärlor said...

Kuddar kan man väl inte få för många av, eller? Ser inbjudande ut i er soffa!

Kram Gugi

Jessica said...

Ja jag undrar hur många gånger per dag jag plockar våra soffkuddar från golvet. Numera köper/syr jag bara med dragkedja eller annan praktisk öppningsfunktion så det är lätt att klä på/av och kasta i tvättmaskin.

Online pharmacy reviews said...

Numera är pedanteriet bortjobbat, och avsaknaden av soffkuddar under en lång period tas igen. Med råge. Nyaste kudden - den längst fram - kom från Ikea med kurir häromdagen.