Saturday, 29 October 2011

Ljus i vårt hus!Den här lyktan fyndade jag på julrean häromsistens (det känns i alla fall som om det var alldeles nyss, trots att det redan är nästan tio månader sedan) och själv tycker jag inte att den är så julig så att jag inte kan plocka fram den redan nu.

I går hade jag en trevlig stund på stan i sällskap av äldre sonen, men plånboken blev lite väl ansträngd, så i dag tar jag med gubben och hans plånbok i stället. Hoppas ni också hittar på något skoj i helgen. Fast gubben håller nog inte med om att en stadstur är skoj, och faktiskt så är jag inte själv heller helt hundra på att graden av lustfylldhet är way up there. Men måste man, så måste man. Man kan ju inte beställa hem allt via nätet. Ännu.

5 comments:

RockMom said...

Man skall inte gå till stan på lördagar. Punkt.
:)

Lina said...

Det var en fin ljuslykta, lite höstig sådär...

Åh vad roligt att åka till stan å handla, det ska väl jag också göra så småningom när orken är tillbaka... Fast det blir ju en annan stad än din... Kanske Haparanda och IKEA!! :)

Önskar dej en trevlig helg!!

Kram*

Kickan Style said...

Söt lykta...inte alls för julig tycker jag! :)

Ha en fin kväll!

Snäckskalsdalen. said...

Vackra lyktor kan man liksom inte få nog av och den här var väldigt fin!
Agneta kram

Livet på Vestergård said...

Fin lykta!
Jag hade ärende till stan i dag, men kunde inte komma hem fort nog. Skulle hellre tillbringat dagen hemma men som du skrev måste man så måste man.
Ha en fin fortsättning på helgen!