Friday, 19 October 2012

Baka, baka bullar


Det kom klagomål söderifrån senast jag bakade bullar, så nu har jag varit en god mor och bakat mer tills sonen anländer hem på permission från det militära. Det lär nämligen inte duga med bullar som varit djupfrysta en tid. Nä, färska ska de vara för finsmakarsonen. De blir väl så bortskämda där borta med soldathemmets färskvaror, kan jag tänka mig. Men jag bakar så gärna, det är ju roligt att mors bak uppskattas, hehe. Synd bara att man inte kan låta bli att "provsmaka" själv. Receptet hittar du HÄR om du blev sugen på en bulle eller två.

7 comments:

En vacker vardag said...

Ha, ha du är rolig du! Det känns säkert bra att få "pyssla om" sonen litet med bullar och annat gott. Ha en skön helg och njut av sällskapet. Kram!

Kris said...

Hej!
Bra att du bakat!
Hungriga e de iaf ;) då de kommer!
Tror att han nog lätt kan äta alla bullar:)
Ha ett skönt veckoslut

Heidi said...

Tuoksuu melkeinpä tänne asti :) Tuoretta pulla ei voita mikää. Ihanaa viikonloppua sinulle!

Kamomilla said...

Uh, får inte fresta..

Vardagslyx said...

Klart att han vill ha färska bullar, de ser ju sååå goda ut! Våra har legat i frysen ett tag, men nu var det bara två kvar såg jag, så det kanske är dags att baka nya:) Fast egentligen råder bakförbud, eftersom Jonathan o Julia vill baka minst 2 ggr var varenda vecka. Blir alldeles för mycket fika...

Trevlig helg!

Kram Pernilla

Lilja's Corner said...

Mmm, dom ser så goda ut!
Nu såg jag ugglan i din trädgård. Va bra han passar som vakt där på björken. Och så fick jag svar på vad det där hot apple cider är. Måste provas!

Kram!

Bella said...

Klart sonen ska ha nybakta bullar när han kommer hem :) Kan tänka mig att det är lite roligt som mor att få skämma bort sina barn när de kommer på besök!

Gott ser det ut och jag önskar dig en skön söndag!

Kramar Bella