måndag 29 oktober 2012

Teburkar


Alltså, ni förstår att jag menar allvar med det här tedrickandet mitt, för nu har jag skaffat alldeles egna burkar till mina olika tesorter. Dessvärre inte tillräckligt många av de större. Jag tror jag får skicka min Jakobstadskurir på uppdrag. Hörde du det, Wivan?9 kommentarer:

lyckobo sa...

Snygg ordning på hyllan, och du gillar visst löste'? Borde testa mera olika sorter, just nu är min favorit Sole Rooibos, påste, men får duga ;). Vilken är din favorit? Hoppas W får fixat burkarna!

Ha en bra start på veckan!

Annika sa...

Du har börjat dricka te du, din kaffemoster.
Jag älskar mitt te.
Tycker du har jättefint i köket och snyggt med alla burkar.
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Te är det av dom varma dryckerna som är goda, jag har en kopp intill mig nu. Och man måste hålla hårt i sina favoritteblad!
Agneta kram

Livet på Vestergård sa...

Snyggt med teburkar i glas. Jättefina foton i förra inlägget!

Lyckoslanten sa...

Jag tycks ha varit nästan helt offline förra veckan eftersom jag har missat så mycket hos alla och hos dig! Fårdagen och allt annat vackert! Tack för det! Och tänk vilken helvändning det här med te! Du må ha blivit en genuin engelsman! ;o)

Ninette sa...

Man måste inte tycka om te tycker jag, men fina teburkar hjälper alltid! annars kan jag rekommendera Clipper-tesorterna - finns massor av goda blandningar, vitt te o grönt te med naturliga smaksättningar. Bra nybörjarte tänker jag! (förutom om man är en die hard mörk te-fantast såklart, då är det andra tesorter som gäller. Kusmi har massor av goda såna)

Lilith sa...

Klart tesorterna ska ha egna burkar! :) Riktigt snygga burkar det där, i vilken affär finns de där norröver ifall jag kommer på att jag ska införskaffa några egna?

alegni sa...

Lilith, burkarna finns hos Sunds.

Anna-Lena sa...

Fniss, jag gillar din dröm om en orange löpare och brun skål. Hade ju gjort sig hur bra som helst på vårt höstbord! :-) Jag får hålla upp ögonen!