Monday, 18 February 2008

Ett äpple om dagen


Jag hade tänkt lägga upp en bild på aktiviteten i vårt hemmagym en vanlig kväll. Maken steppar på steppbrädan och femtonåringen gör armhävningar, men vår fula sopborste förstörde bilden, så i stället får ni fantisera hur det kan tänkas se ut ;) De kvällar som maken och jag inte orkar gå ut cch gå, tar vi varsin tur på steppbrädan i stället. Det tar faktiskt fram svetten fortare än en promenad!
Och för att ytterligare jobba på att hålla doktorn borta, delar vi på ett äpple efteråt!

9 comments:

junhe said...

motion i lagon dos och frukt på det... vilken hälsokur =) hoppas helgen varit bra! har ni mycket snö hos er, här töar den bort =( ha en bra kväll/ kram junhe

Jes/Vita villa vila said...

Å Ingela du är då en riktig hälsotjej ;) men så sant så - ett äpple om dagen...!

Önskar dig en fin vecka,
Kram Jes

Kamomilla said...

Oj hjälp, vilken karaktär! Vad ni är duktiga!

Ewa said...

Här ska också sättas igång med träning må du tro. Frukt är gott. Hade en sådan där "mojäng" till äpplen, men den vart kvar hos exet då jag flyttade. Måste fixa en ny.

Näe, inte alla som fått brev av Kungen, så du må tro att hon är mallig. Nu ska ram fixas. En med krona! Det blir som pricken över i:et.

Brev påväg strax! ;-)

Kramis
/Ewa

Lenas pysselgrop said...

Ni låter så mysiga av er, gulligt!

Hans said...

tur att du inte visade fotot på mig, då hade jag aldrig täckts visa mig här igen.

alegni said...

det skulle ju vara kul om det syntes någonstans att vi jobbar på att må bra, men det gör det dessvärre inte, för vi orkar ju inte hålla oss på den smala vägen hela tiden...

Ewa said...

Ja,men liiite onyttig måste man ju få vara emellanåt. Det är ju så gott ju!
Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Måste till läkare och få medicin för uvi´n. Nu går det inte längre. Min chef vart galen för att jag är sjuk, men det skiter jag i. Skrev tillbaka att det inte är något jag önskar mig eller rår på. Skitstövel, säger jag bara. Ska leta annat jobb. Står inte ut!

Kramis
/Ewa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ said...

helloj, tack för go kommentar..idag visas resten av rummet!!

En sån äppelmojäng har vi med..kanon!!

Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥