Friday, 1 February 2008

Problematiskt


Det ena leder till det andra. Habegäret efter en kungakrona blev för stort, och de enda jag hittade var en stor i järn som kostade multum o så denna mindre som bättre passade min plånbok. Därefter måste jag ju ha en kruka som skulle matcha kronan och jag hittade direkt en i precis samma färgnyans. Nästa moment är en evighetsblomma (mina fingrar är inte värst gröna) som passar bägge, men någon sådan har jag ännu inte hittat. Under tiden får min _____ (fyll i rätt växtnamn, just nu minns jag inte vad den heter) husera i krukan, trots att det är ont om plats i den. Det var alltså en sådan kruka jag var ute efter igår, men en modell större. Nu blir det att jaga mera naturvita krukor, men gissa om det finns sådana?
Ja ja, stora världsproblem idag...

6 comments:

Kamomilla said...

Murat? Muratti på finska i alla fall. Ja, du hör ju hur jag är inne på det där med grönväxter... Not. men den där torde jag veta iaf..

trollmor said...

Så fint det blev i ditt fönster.
Alltid kul att förnya sitt hem.
Nu ska jag se vad jag ska göra till middag. Det blir något enkelt för min kära är på vift.
Ha en skön kväll
kram ewa

Lenas pysselgrop said...

Murgröna heter den kanske?
Det är skönt att ha såna världsproblem ibland. Jag konstaterade faktiskt för en liten stund sen också att jag har stora problem ikväll; skulle det bli en påse Polly eller en Fazers blå till kvällens tv-soffa. Det blev en Fazers blå :)

Mamma Millan said...

hej vilken läskande blogg du har...Mycket smarriga bakverk!!
Gillar med att baka!!

Trevlig Helg!!

Fru A said...

*ler* När jag får många år sedan bestämde att jag skulle ha vita krukor till allt fanns det inte att köpa annat än på loppisar och återvinning - för det var inte trendigt då. Nu finns de överallt.....

Ika said...

Blev jättefint i ditt fönster!Älskar murgröna, men jag har inte heller gröna fingrar...Din murgröna ser ut att må BRA! Tror jag också ska skaffa mig en krona- "en riktig prinsessa" borde ju ha det!(finns en pojke på dagiset som kallar mig så *fniss*)