Tuesday, 26 February 2008

Fortsatt flit


Vi har en till fin, men arbetsam skogsdag bakom oss. Idag var vi bara tre i patrullen. Ena sonen var krasslig, så både han och flickvännen stannade hemma. Det känns överallt att man sysslat med ett helt annat slag av arbete än det man är van vid. Imorgon har vi ledigt, kanske jag orkar läsa lite bloggar då.

5 comments:

Kamomilla said...

Ni är så flitiga, och visst är det skönt efteråt! Ni ska njuta av er lediga dag!

trollmor said...

Förstår att ni känner av muskler som aldrig gjort sig till känna tidigare.Skulle tro att ni somnar ovaggad på kvällarna
kram ewa

Anonymous said...

Ni va fliti å vi va fliti, vi rev tapeter, tog loss dörr- och fönsterlister, slog ut spikar, målade lister och limmade opp tapeter, men nu e ja riktigt trött, det är inte lätt att vara 70+ och arbeta hela dan med kroppe! Men nog var vi nöjda. båda två. Farstun blev riktigt fin, i morgon spikar vi lister om de har torkat. Som avslutning drack vi varsitt (eller 2) glas rödvin

ALEGNI said...

kamomilla > det är jätteskönt efteråt. o inte är jag alls så mör i kroppen nu efteråt som jag hade förväntat mig att vara.

trollmor > jodå, på kvällen kändes det rätt illa, men idag är det redan mycket bättre! nix, vi behövde inte vaggas alls, o inte har jag vänt mig i sängen i natt, utan vaknade i precis samma ställning som jag somnade i igår kväll!

moster > du har varit gårrflitig!

Mamma Millan said...

Tack För de fina orden om påskäggen! ja det ser slitsamtut det där...skönt att vila upp sig lite!!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥