Friday, 15 February 2008

Klagovisa


Idag är det igen en sådan där dag när allt känns så meningslöst. Livet går förbi en och här sitter man bara framför en bildskärm och ugglar. Man kunde tro att de dagar som inte är fyllda med jobb skulle kännas meningslösa, men för mig är det precis tvärtom. När jag har mycket ledig tid får jag syssla med saker jag tycker om, men dessa perioder när jag är överöst med jobb har jag inte samvete att göra annat, då satsar jag all tid på att få jobbet gjort och allt annat får vänta. Ändå vill jag inte byta, tills vidare räcker det med att jag får klaga lite.

3 comments:

Kamomilla said...

Klaga du bara, det är så mycket lättare sen igen! :)
Vi orkar nog höra (läsa)
Kämpa på bara!

Mamma Millan said...

ja, men ibland måste man få klaga lite!!!

Tack för de fina kommentarerna på bloggen min!!Blir så glad när ni skriver!!Trevlig Helg!!

Kram Millan!!

Nee, det där med bloggen är ett mysterium...inte hört nåt än, men man saknar ju sina gamla inlägg...Myvcket tid o känslor bakom!!

Klewa´s krypin said...

Hej vännen!

Ja, ibland måste man bara få klaga, och efteråt känns det så skönt så. JAg måste också klaga lite nu. Är sjuk, igen. Feber, och mår som en kratta. Tror det är urinvägarna som spöka åter igen. Hjälpte inte med alla dyra hälsokosttabletter jag intagit de senaste 2 månaderna. Har ätit Havtorn bl a, som säga vara bra. Inte på mig iaf. Så himmla tråkigt. Måste nog fara upp på akuten sen och få penicillin.

Sitter här nu med en kopp Vaniljte och fryser i min ensamhet. Barnen är hos sin pappa, och pojkvännen med bandyn i Uppsala/Stockholm.

Kramar
/Ewa