Sunday, 8 November 2009

Fars dag

Idag firar vi far i huset. Han fick visserligen inget kaffe på säng, men han slapp i alla fall skala potatisen till dagens middag, något som brukar höra till hans uppgifter på "vilodagen". I stället dammsög han mitt kontor :-)

Ha en fortsatt skön fars dag!

15 comments:

syssi said...

Tur att han slapp potatisen i varje fall:)

Anonymous said...

Potatisskalande är ingen höjdare, så det är inte illa att slippa det :) Här har vi raittat runt hela dagen. Skönt att få ta det lugnt nu på kvällen. Barnfilm och bastubad som uppladdning inför kommande veckan!

Åsa

Vekarus said...

Kiitos, samoin sinne!

Mittasin tänään sen jättiskoolin huvilalla käydessämme. Se on noin 20 senttiä korkea ja suuaukko on myös noin 20 senttiä eli aika iso se on.

Livet på Vestergård said...

Det ser så stiligt ut med dina ord av schabloner, så när du inte har dem i användning kan du låta dem ligga framme som ord!
Vad snällt av er att låta far i huset få byta arbetsuppgift i dag ;o) Ha det bra!

Odin said...

Här fick far frukost på sängen av minstingen. Sen blev det kaffe och tårta till alla tårt älskare.
Men dagens jobb, det slapp han int undan! Han fick nog agera diskmaskin efter middagen:-)
Det är hans helgsyssla i köket.

Lyckoslanten said...

Jag brukar alltid sköta mig med det där kaffe-på-säng, men idag var far i huset uppe före mig och de unga männen. Nåja, vi har firat hela dagen, så ingen kan klaga. Snyggt med bokstäverna där!

Jenny said...

Hej Ingela!
Du är lustig du, hihi!

Jag undrar vad Mr Alegni tycker är roligast, skala potatis eller dammsuga?? ;)

Jättefina schabloner du visar.

Ha en trevlig kväll!

kram Jenny

Sanna said...

Hoppas ni har haft en skön helg!Fardagsfirande hos oss också idag. :) Bilderna i förra inlägget är helt underbara!Så mysigt ni har det!Jag tar nu både bilder med min nya digisystemkamera och med gamla pocketkameran. Jag tycker att mina bilder med nya kameran lätt blir lite oskarpa, vilket kanske beror på att jag haft inställningarna lite fel ibland. Det tar en tid att lära sig..
Kram Sanna

Kamomilla said...

Gubben njuter av sin brandy här... :)

Du frågade vad jag inte kan? ja det är nog en hel del! jag kan tex inte sköta blommor eller grönväxter! Jag är helt hopplös med sånt! Och så har jag svårt att tänka stort. Att inreda en enorm terass är jättesvårt. jag bara pillar i ett hörn och känner mig okababel att ta ut det i svängarna.
Så det så! :D

Lilja's Corner said...

Snygg bild! Och snällt att låta fadern slippa potatisskalandet ;)
Kan tänka mig att det är ett härligt ljus i uterummet då det har snöat! Och tänk då det är sån där klar, krispig vinter med blå himmel! Den här slaskvintern är ju inte alltid så mysig...

ღ Fyra årstider said...

Vi har inte firat far..men han är glad ändå.
Kram Lotta

Signe 1 said...

Hoppas att ni har haft en mysig fars-dag!:-) Här firades det lite smått och avslutades med en god middag *ler* Kram på dig! Sofia

Mia said...

Men duuu... har missat inlägget innan. Alldeles vitt! Snö kan verkligen liva upp eftersom det blir så ljust och fint, synd bara att man ska behöva stå ut med slask och plask också.

Fin stämningsfull fars dags bild.

Ha en fin vecka!
Kram Mia

trollmor.webblogg.se said...

Vilken tur att han slapp skala potatisen. Jag brukar säga här hemma att det är Farsdag varje dag och därför behöver vi inte håsa upp det värst,vilket han är helt oförstående till. ha ha...
kramis ewa

Vardagslyx said...

Vilken tur han hade - dammsuga är ju mycket roligare än att skala potatis ! ;)

Jättefin bild!

Kram Pernilla