Wednesday, 11 November 2009

Hjärtligt tack!

Jag blir alldeles generad av alla vänliga ord ni överöser mig med. Det var verkligen inte meningen att skriva ett tyck-synd-om-mig-inlägg, men ibland får jag bara en känsla av att det jag skriver om och framför allt det jag visar på min blogg inte har någon betydelse för någon annan än mig själv och framför allt att det i mångas ögon kan tyckas onödigt och idiotiskt att visa upp allt man har hemma.
När jag tänker efter närmare, var det för min egen skull jag började blogga, det var som en dokumentation över det som är aktuellt för dagen och litet som prata för sig själv utan att verka konstig. Så småningom började kommentarerna trilla in, och dessa gav givetvis bloggandet mervärde. Idag betyder all den vänskap jag får uppleva här på forumet jättemycket för mig - ni är ljuset i min novembermörka vardag. De som tycker allt är bara tjafs får gärna sluta besöka mig. Ni andra är mer än hjärtligt välkomna och till er sänder jag bara kärlek och varma hälsningar i massor!

19 comments:

syssi said...

Du sku bara veta hur många du glädjer varje dag med dina inlägg å foton. Tycker de e en av dagens höjdpunkt när jag öppnar maskinen, på jobbet eller hemma, å hittar ett nytt inlägg. För säkerhets skull kollar jag flera gånger per dag för att inte missa nåt. Du blir själv glad av att skriva av dej å glädjer oss andra, så ordspråket att delad glädje är dubbel glädje stämer precis. Fortsätt som tidigare, tack:)

StrandviksVillan said...

Skickar lika mycket love tillbaka till dig!!
Du är tydligen inne på samma spår som jag var här om dagen, om hur andra uppfattar bloggandet och det är nog så att det negativa ska man bara kasta över axeln och det positiva sparar man i hjärtat <3
Håller helt med det du skrivit här, om vilken glädje gemenskapen i bloggvärlden är.

Tack för att du delar med dig!
KRAAAAAM!

Ewas Shabby Chic said...

Hejhej

Läste ditt tidigare inlägg om att fota ute så att grannarna undrar .fick mig ett gott skratt då .så tänker jag med då man smyger runt med kameran på altanen .

I natt har det snöat här
ha en bra dag

Kram Ewa

Lilith said...

Skickar också en hel famn full med love tillbaka till dig!
det är alltid med glädje jag läser dina inlägg och tittar på dina fina bilder, det är alltid roligt när jag ser att det kommit ett nytt inlägg från dig. Och många gånger har du fått mig att sitta här och skratta för mig själv åt alla dråpligheter du skriver om! :)
Jag har nog haft mina bloggkriser också, när jag funderat över varför jag bloggar, vad det är för vits med det... För inte kan väl jag ha något att komma med? Alla andra skriver ju så mycket bättre, tar mycket finare bilder och har mycket vackrare hem... Så varför skulle någon vara intresserad av vad jag bidrar med i bloggvärlden... Det är Jantelagen big time! Men till sist ser man ändå att det finns en mening med det, man blir glad över den respons man får och de nya bekantskaper man knyter och alla idéer man får. Man får skriva av sig och ventilera sina tankar och har man något där hemma som man tycker om och tycker är fint, klart man får visa upp det då!
Fortsätt du att blogga som tidigare, det ger så mycket - både för dig själv och oss andra! :) Kram från mig! :)

Livet på Vestergård said...

Ja så är det för mig också att jag började blogga för min egen skull och för dokumentationen. Men det är så oerhört roligt med alla som ger sig tid till att läsa och kommentera. Tänk vad många man kommer i kontakt med !
Och de som inte förstår sig på det här med att blogga behöver ju inte läsa heller...
Ha en riktigt bra dag! Det är alltid så roligt att kika in hit till dig!

Lotta said...

Kärlek tillbaka vännen, kan bara hålla med, jag skriver med för mig själv och uppskattar vänskapen ENORMT=) KRAAAAAM

Lotta said...

Hejsan!
Vill bara säja att de som läser dina inlägg helt säkert är inne på helt samma spår. Visst tycker min familj att jag är en dåre som fotograferar saker och ting här hema, som flera gånger per dag är inne på nätet för att läsa era bloggar, som lägger ut foton på nya ideer och fynd.
Men de som läser din blogg är säkerligen likasinnade. De vet vad det är frågan om, de uppskattar bilder och ideer och alla wow -upplevelser man får. De vet att det inte är skryt, fåfänghet eller något annat negativt. Det är ju något man får en kick av som man gärna vill dela med sej. De som upplever det som nåt annat behöver inte kika in. Jag älskar att nimenomaan läsa om vad ni blir inspirerade av och förstår känslorna ni/du har. Hur fånigt de än är... lyfta ut att ljustakar på terrassen*fniss*., men för att vi skall få en fin bild så MÅST man ju göra så....
Delad glädje är dubbel glädje, så är det, förutsatt att den man delar den med fattar vad det är frågan om.

Kramsi
Lotta

Louise said...

Jag fortsätter minsann att titta in hos dig. Det ger MIG glädje och ljus och inspiration!!

Signe 1 said...

Jag kommer kika in här för varje inlägg du gör vännen!:-) Diggar din blogg och ditt sätt att skriva på skarpt!! Kramis Sofia

Lyckoslanten said...

Jag skulle inte ha kunnat skriva det där bättre själv. När jag började blogga var det enbart för egen dokumentation och sen märker man att det kan intressera och inspirera andra. Det är så du får tänka. Go girl!

Sanna said...

Jag håller också med dig. Jag tror att de som inte bloggar själv förstår varför man gör det.
Det är så kul och inspirerande att titta in hos andra bloggare och jätte roligt att blogga själv. Jag har ju dessutom inga reklamer på bloggen eller annars heller strävar efter att tjäna penga på bloggen (vilken verkar vara fallet på allt fler bloggar och inget illa med det såklart) så jag gör det bara för att det är kul.
Tack för att du delar med dig av inspiration och fina bilder!
Kram Sanna

Jenny said...

Hej Vännen!
Jag upplever inte din blogg som ytlig! Du är en av mina absoluta favvobloggerskor som har en skön humor o talang för att skriva (och fota;)). Sen tycker jag du är gift med världens coolaste Mr Alegni;)

Keep up the good work Ingela!

Kraam Jenny

Hanna said...

Bamsekram till dig med :D

Jaja, jag tror vi är lite udda vi bloggare, haha! Brukar tänka på det ibland om jag e ute o fotar så nån kan se... när man kryper o lägger sig i rabatten för o knäppa ett kort... Eller när jag kryper omkring på bron för o få bra bilder.
Man måste nog vara bloggare själv för att förstå tokigheterna... vi bloggar ju om vårt intresse. En del bloggar om dockhus... det tyckte jag va lite roligt när jag hittade till en sån blogg! Det är en hel värld det med :D

Oj, nu blev det en mininovell :)
Ha d bäst!
Kram Hanna

Ps. älskar din lilla zink-by!!

suklaamarenki said...

Minusta on hauskaa käydä kurkkimassa täällä puuhiasi. Kivaa kun jaksat ja viitsit niistä kirjoitella:) Oikein mukaavaa iltaa!

Kamomilla said...

Vi får alla dessa frågor eller beska kommentarer eller undran... men som du säger, det är frivilligt att läsa! Jag har bloggat i två år nu och det är skitkul att gå bakåt i tiden och läsa! Och mycket rara hälsningar, nyttiga kontakter och vänner för livet får man!
Kram från Orvar! Fast det hette jag ju inte...
Puss

bonnie said...

Det är väl upp till en själv vad man vill skriva i sin blogg, om den är offentlig eller inte osv. O den är verkligen inte tråkig eller ytlig, gillar skarpt bilderna (av samma orsaker som läser renoverings o dyl tidningar, drömma sig bort och bli inspirerad en stund.)

Stjärnor & Champagne said...

Jag tror egentligen att ingen av oss bloggare är riktigt kloka fniss fniss. Vi fixar och grejar, tar kort. Ja visst börjar man blogga för sin egen skull och sen tar den sådana proportioner som man aldrig trodde eller hur? Och alla vännen både i Sverige, Norge och Finland. Helt fantastiskt...
Kram på dig/ A

Vekarus said...

Ihana sydän kuva :-)

Työmatkalla kun olin en ole pariin päivään ehtinyt kyläilemään, mutta nyt tulin heti. Hirveitä vieroitusoireita, kun ei ole pariin päivään päässyt nettiin laisinkaan.

Minusta on ihanaa, että olen näin sinuun tutustunut ja täällä on mukava käydä kylässä ja ihailemassa kauniita kuviasi ja lukemassa juttujasi ja minusta on mukavaa kun käyt vastavierailulla!

Annika said...

Du ska bara veta vad glad jag är att jag hittat din blogg!!
OCH det var tack vare att du skrev en kommentar till mig om den svenska texten av Satumaa!!
TACK!!
OCH tack för en mkt trevlig blogg! Det är så roligt att se hur ni har det hemma, och vad du pysslar med!
Alltid!!
Du har så snyggt att jag blir matt! Wow!
Extra stort plus o kanten för att du bor i svenskfinland.
De varmaste kramar från mig borta i DC!!