Tuesday, 25 October 2011

Bästa salladen


Den gångna odlingssäsongen hade vi lyckats hitta en salladssort som verkligen gav lön för mödan. Trots att den vissa nätter varit så frusen som på bilden här nedanför, är den fortfarande helt gångbar, och den har växt like crazy hela säsongen. Gourmetsallad tror jag sorten heter, och den ska vi absolut så varje sommar framöver.

12 comments:

Tove said...

Jaså, tack för tipset!

Annika said...

Vilken fin bild där den är frostbiten...
Kram!

Nicole said...

Tack för tipset, det där ska vi försöka komma ihåg nästa år!
Tårtan ser ju underbart god ut. Ska nog googla på receptet...

Snäckskalsdalen. said...

Bra tips, bra sallad, bra namn på den salladen. Kanske att jag försöker lite sallad nästa år, det gick ju inte så bra med mina odlingar i år. Men det har jag glömt nu. Och din sallad är inte ens besk sedan frosten varit framme?
Agneta kram

StrandviksVillan said...

Bra att veta, omutifallatt jag skulle få för mig att odla grödor... ;)

Seg dag idag... urk!
Hoppas du har det bra!
kramis!

Jenny said...

Tack för tipset Ingela!
Det är så gott med egenodlad sallad!

Klart jag fixar gungan oxå;)

Kraam Jenny

Gugis Pärlor said...

Vad kul att få ett så bra salladstips! Sallad har jag aldrig sått någongång för att jag tycker att det låter väl jobbigt ;O)

Kram Gugi

Kamomilla said...

Det där lägger vi bakom örat! Tipset alltså, inte salladen ;)

mammaxtre said...

Oj så fin den ser ut. Vad avis jag blir på dig.

Ha det gott

Livet på Vestergård said...

Ny sort för mig det där. Tyvärr har odlandet avtagit avsevärt här hos oss.

Nyanser av vitt said...

Tack vännen. Vilka vackra färgglada bilder du visar.
Kram Agneta

Online pharmacy reviews said...

hmmm sallad, ser ut som sallad så smaskigt, ¡t faktiskt ser ut som en plast sallad, jag är vegetarian och jag vill äta en sallad så där för lunch