Monday, 7 November 2011

Bloggkedjan

I dag vill jag rikta ett varmt tack till Linda som skickade vidare bloggkedjan till mig. Syftet med bloggkedjan är att uppmärksama bloggar och ge dem lite tid i rampljuset! När man får bloggkedjan lägger man till sin egen blogg som nr. 5 och flyttar upp de övriga ett steg. Kedjan skickas sedan vidare till en blogg man vill uppmärksamma litet extra, så min åker iväg till Lilja's Corner som precis fyllt år. Grattis i dubbel bemärkelse!


Tänka sig, min orkidé har inte enbart en, utan hela två blommor nu! Flera knoppar är på gång, så jag väntar med spänning på flera blommor. Risken finns förstås att knopparna hinner ramla av innan de slår ut, så jag förbereder mig samtidigt på att inte ta den förlusten för hårt om det är det jag har framför mig...

6 comments:

Lilja's Corner said...

Nämen, tack för den! :) Vilket trevligt sätt att bekanta sig med nya bloggar.

Du bjuder på så vackra bilder idag! Jag fick en orkidé av maken till födelsedagen, få se hur den klarar sig...

Moster och jag said...

Trevlig grej de här med bloggkedjan. Hittar säkert nya bloggar att läsa.

Orkide´är verkligen en härlig blomma.

kram!!

Lyckoslanten said...

Det där verkar vara mycket trevligare än vanliga kedjebrev när man kan ta del av andra bloggar!
Garnet jag använde till sjalen är vit Kitten Mohair och (melerade) Fashion Tasai. Jag kan tänka mig att tunnare garn blir festligare!
Fina bilder som vanligt hos dig! ♥

Lyckoslanten said...

Visst måste det gå att göra sjalen bredare. Trettio maskor kan lätt ökas ut till fyrtio, men kolla om längden passar innan du maskar av! ;o)

Linda said...

Så roligt då, att du ville föra bloggkedjan vidare! :)

En skön måndagkväll önskar jag dej!

Kram!

Huset på landet said...

Trevlig idé med bloggkedjan!
Ja nu ska vi hoppas att orkidén fortsätter att glädja dig ;). Våra orkidéer har många knoppar nu också, så snart får vi njuta av de vackra blommorna också.

Kramis, Nicole