Tuesday, 15 November 2011

Konstigheter


Gubben och jag kommer nog aldrig att fullständigt förstå oss  på varandra och varandras egenheter. Han kan till exempel inte förstå varför jag köper ett knippe kvistar från Hemtex när vi jämt har gården full med björkkvistar som blåst ner från träden. Ärligt talat så förstår jag inte mig själv alla gånger heller.

13 comments:

En vacker vardag said...

Ha, ha, ha den var bra! Det kan hända att jag ringer dig idag för litet hjälp. Ha en bra dag! Kram

Livet på Vestergård said...

Kanske vi inte behöver förstå allt heller ;0) Snygg inredningdetalj i alla fall!

Ninette said...

:)) Lite knäpp måste man få vara! :)

Jenny said...

Hihi! Samma sak med mig och Kattbaronen, han förstår inte varför jag går o köper påsar med grön mossa när det finns i parti och minut i skogen ovanför vårt hus:) Fast inför julen i år ska jag faktiskt ge mig ut på egen mossjakt,såg att det finns hur mycket som helst när jag var ute o jobbade i trädgården i söndags;)

Ha en trevlig tisdag Ingela!

Kraam Jenny

Annika said...

Det skulle inte Peter heller göra :-)
Men snygg är den!
kram!

Anna-Lena said...

Men de är ju jämnlånga och jämntjocka och har ett snyggt band runt ju! Du skulle få gå ett dygn på gården innan du hade samlat ihop ett lika snyggt knippe :-) Ibland måste man bara få ta den enkla vägen.

Dojle74 said...

Min bättre hälft gå faktiskt och samlar dom i skogen men sen finns de ju efteråt parti och minut i förrådet istället så vilket alternativ i som är bättre i slutändan vet jag inte =)

Lyckoslanten said...

;o) Ja visst är det här livet bra konstigt. Jag förstår er båda två och hur ni tänker - här förekommer konstigheter för jämnan! ♥

Snäckskalsdalen. said...

Nej, ibland kan man undra. Jag har också köpt pinnar en gång......och man blir lite förskräckt över sig själv! Men det är ju liksom ANDRA pinnar än dom man plockar själv.
Vilken fin Fars dag bild! Och Quriosa verkade vara en trevlig shop!!! Agneta kram

Nette Cecilia said...

Kvistiga frågor var ett program på radion då jag var liten kanske borde det finnas ett sådant nu också ,här ska målas kvistar i kväll så jag är nog inte mycket bättre ,fast jag hämtade mina i skogen ,kramis Nette

Lilja's Corner said...

Gillar :)

mammaxtre said...

Ha ha ha, kännsi igen på något vis :-)

Ann-Mari said...

Hihihi...
jag förklara det sen!
Tack för ett gott skratt :-)
Ann-Mari