Saturday, 12 November 2011

Novembersol och inbjudan


Jag var precis på väg ut genom dörren när det slog mig att jag skulle föreviga veckans enda soliga stund innan det var för sent. De få timmarna i onsdags var den enda gången solen visat sig denna vecka. Det gäller att njuta av varje liten smula man blir given. En av fördelarna med att jobba hemma är att man i princip när som helst kan ta paus i jobbet och gå ut (eller sticka ut näsan genom terrassdörren) för att insupa en liten dos dimmig höstluft.

Det är snart ett och ett halvt år sedan bloggträffen i vårt uterum, så nu tycker jag det är dags att mötas igen. Eftersom vårt hus är rätt litet, måste jag tyvärr dra en gräns någonstans. Det mest rättvisa är att de tio som anmäler sig först, ryms med. Skynda dig därför att mejla mig på alegniinoffice@gmail.com om du har lust att träffa andra trevliga inredningsbloggare. Tidpunkt för knytkalaset är söndagen den 4 december (från eftermiddagen och framåt). Väälkumi!

5 comments:

StrandviksVillan said...

I'm in!!
Mail kommer :)
Sol har vi inte precis sett för mycket av på sistone... Här har lamporna varit på hela dagen, trist...

kramkram!

lyckobo said...

Oj sjuttons, sku vara roligt att råkas, men antar att du är lite långt borta....
Skön farsdag och helg!

mammaxtre said...

Oj vad trevligt det hafe varit. Men jag tro att du bor en bit bort tyvärr.

Ha det fint

Lyckoslanten said...

Så duktig du är - låter spännande! ♥

Galleri MochB said...

Är så urusel bloggare nu, så jag har faktiskt inte läst detta förrän Anki bjöd in mej via fb... Låter jättetrevligt! Men kan tyvärr inte lova nu rakt av att jag kan komma, har eventuellt annat program just den dagen... Återkommer :O)