Thursday, 16 December 2010

Vitt i vardagsrummet och vinst

Sedan drygt två veckor tillbaka flyttade denna tv-bänk in hos oss. En tidig julklapp till oss själva när vi äntligen blev av med den gamla, som ju egentligen inte ens var/är gammal. Den finns fortfarande i familjen, men på en annan adress för närvarande. En annan vit möbel har också fått flytta in i vardagsrummet från en av sönernas rum, nämligen den här (klicka). Den står i hörnet mellan sofforna. Jag börjar bli rätt nöjd med vardagsrummet som det ser ut nu. Tills nästa förändring...

På tal om tidiga julklappar så var det det här jag vann inne hos Kicki:

Det är faktiskt första gången jag stiftar bekantskap med Partyliteprodukter. Jag har hittills inte vågat gå på något party eftersom jag varit rädd att drabbas av migrän med tanke på alla doftljus de har i sortimentet. Jag ser fram emot att använda dessa ljus, för jag har sett hur mycket vackrare det är med genomskinliga koppar i stället för de i grå metall som finns på de vanliga värmeljusen. Thanks again!

20 comments:

Odin said...

Vilken fin julklapp ni köpt till er själva. Jag gillar den! Här är en till som inte varit på ljusparty. Men det beror på att jag inte får andvända levande ljus när maken är hemma. Är han borta någon längre tid, brukar jag däremot ha massor av levande ljus tända. Men det händer inte så ofta numera.

Ha det gott min vän!
Kramisar

Lilith said...

Jättesnygg TV-bänk, kan förstå att du börjar bli nöjd med vardagsrummet nu! :)
Grattis till vinsten också, du har verkligen tur du! Själv har jag varit på ett enda Partylite-party och den gången var jag så förkyld att jag inte kände några dofter alls, vad då waste of time?
Ha det så bra i julförberedelserna! :)

Mina dagar said...

Så fin bänk! Förstår att du är nöjd:)
Jo..jag har varit på några såna där ljuspartyn och tillslut så känner man ingen speciell lukt för alla flyter liksom ihop med varann. Men som ensamma så har dom faktiskt en behaglig lagom doft!!
Grattis till vinsten!
Kram Eva

Gugis Pärlor said...

Roligt med förändringar! Och vitt slår det mesta... Ljusen ger faktiskt så mycket bättre sken i de genomskinliga kopparna. Jag delar med ett tips här: När de har brunnit ut flytta stearinet från en vanlig metallhylsa till plastkoppen så får du nya brinnbara ljus ;O)

Kram Gugi

Helenas Hem said...

Hej på dej!
Vad juligt och mysigt det var här inne. :)
SNYGG bänk!
Ljusparty har jag varit på, men jag tycker att det finns mycket krafs och fula saker där faktiskt. Men de där ljusen är härliga. :)

KRAM

Annika said...

Jag gillar också er julklapp till er själva. Kan tro att det är fint i vrum nu!!
Jag älskar doftljus, men vet att de kan vara jobbiga om man lider av migrän.
Kram!!

Maja said...

De där ljusen borde ju inte bli lika heta som vanliga värmeljus..? Med tanke på att de är gjorda i plast och inte metall, menar jag. Kanske praktiskt om man har för vana att leka lite farligt med ljus... ;)

Fast sådant får man inte skoja om egentligen. Var försiktig med ljusen nu i julhelgen!:-S

Syssi said...

Härlig bänk, mycket lyckad julklapp. Har inte heller varit på sådant party.

Nette Cecilia said...

Ser att du lider av samma åkomma som jag tål inte parfym o doftljus kan komma migrän ,håller med om att de ser snyggare ut dom där ljusen ,jag har en större variant av dom i min affär,ditt vardagsrum ser riktigt stiligt ut,kram Nette

Moster och jag said...

Jätte fin tv-bänk! Den passar säkert riktigt bra hemma hos er.
Och Grattis till vinsten. Även jag får huvudvärk om det blir för mycket doft av ljusen, det är bra då det finns doftfria också.

Ha det bra i snöstormen!!

Livet på Vestergård said...

Vilken snygg tv-bänk ni köpt! Roligt att du är nöjd med vardagsrummet. Jag tycker ju att det var fint innan också.
Jag köper bara de doftfria ljusen när jag köper något från Partylite. De blir lite för mycket av det goda med alla dofter.
Kram Kicki

Louise said...

trevligt med gemensamma möbeljulklappar :)

Kamomilla said...

Jag får astma av partylites doftfria produkter även om de bara varit med i samma leverans som doftljusen, så starka är de
-tyvärr.

kan man fylla på de där kopparna med vanliga värmeljus sen? om man bara tar bort metallkoppen?

Jättefint i vardagsrummet!

Huset vid ån said...

Vilken fin TV-Bänk....
Grattis till vinsten, vad roligt med paket!

Hoppas att du får en fin helg!
Julkramar till dig!
Therese

Snäckskalsdalen. said...

Ni har fått en jättefin ny julklappt till tv:n. Kan tänka mig att det är väldigt tjusigt ihop med ditt designade soffbord.
Kan tänka mig att doftljusen i dom kopparna ger fint ljus. Kan det kanske också vara så att det är lite miljövänligare med plast än med aluminium (eller vad det nu är för metall i dom vanliga), det går ju åt en otrolig massa energi att tillverkar alu.
Fina ser dom ut också, och det är roligare med en fin kartong som dina ligger i än en plastpåse!!!
Kram

StrandviksVillan said...

Vilken fin tv-bänk!
Kan tänka mig det är en helt annan känsla och stil i vardagsrummet nu :)

Tolis said...

Underbart fin tvbänk, får man fråga var den kommer ifrån? är ute efter en ny själv men hittar ingen tvbänk i den stilen :/

Christine said...

Letar tv-bänk för fullt och ramlade in här och måste bara säga att det var en otroligt snygg tv-bänk ni fått tag på! Vart hittar man den i för affär? :)

Anonymous said...

Gillar verkligen den där tv-bänken! Är lika nyfiken som flera andra på vart du har köpt den?

Anonymous said...

En till som undrar vad tv-bänken heter/är köpt :)