Tuesday, 20 September 2011

Färg i köket


Vårt kök är i normala fall rätt färglöst. Vitt är den förhärskande färgen, men vissa detaljer är svarta, t.ex. köksstolarna som var ett hastköp inför förra årets studentkalas, och som vi bara hade tänkt ha tillfälligt medan vi renoverade våra gamal köksstolar. De gamla står fortfarande orörda i garaget, eftersom de svarta stolarna visade sig vara ett trevligt avbrott i allt det vita (neeej, gubben, jag har absolut inte tröttnat på vitt, du kan pusta ut). Hela köket gick ju igenom en ansiktslyftning förra våren, en ansiktslyftning som verkligen lyfte hela huset, om ni frågar mig. HÄR finns bilder från köket före och efter renoveringen.

Men nu var det ju inte köksrenoveringen jag skulle prata om, utan höstfärgerna i köket. Krysantemen såg inte riktigt pigg ut i morse (någon har visst glömt att vattna den), så den har nu fått en ordentlig rotblöta, så att den förhoppningsvis orkar hålla färgen ett tag till.


Höstskörden med sina färger piggar också upp. Både öga och gom, faktiskt.

11 comments:

StrandviksVillan said...

Den krysantemen skulle passa in perfekt hemma hos mig :)

Igår kväll bakade jag äppelkaka, mums!

Ha en bra dag!
<3

Kickan Style said...

Härligt kakfat som äpplena ligger på :)

Annika said...

Ditt kök är min dröm, det vet du!!
Så vill jag också ha det.
Krysanter måste jag också köpa nu. Jag brukar sätta dem ute.
Kram!!

All The Things I Love said...

Det fina fatet på sista bilden har jag också! Fick det som avskedsgåva nu då jag bytte jobb nyligen. Jättefint är det! :)

Jenny said...

Hej Ingela!
Ni har ett riktigt drömkök!!

Fina bilder as always:)

Ha en mysig kväll,

Kraam Jenny

lyckobo said...

Härligt med små färgklickar som piggar opp vardagen! Dina bilder är ljusa ock fina som tagna mitt i sommaren, tycker att mina blir bara mörka och murriga nu..

Kamomilla said...

Just i ett kök som ditt får färgerna verkligen komma fram!
Men jag ler åt Strandviksvillan, för hon har rätt angående krysantemen :)

Så Vitt Jag Vet said...

jag kikade in på dina bilder från köksrenoveringen. Vilken skillnad, visst hade ni ett vackert kök innan men nog blev det så mycket luftigare och ljusare med vitt..
Ser charmigt ut med öppna hyllor...
Kraam
Sanne

mammaxtre said...

Jag har också ett ganska så färglöst kök :-)

Detta till mäklarens förtvivlan.....

När det blir dags att ta bilder inför försäljning, när det nu blir, då blir det till att ändra om lite. Pimpa med någon färgglad matta osv.

Jag som älskar mitt färglösa kök :-)

Ha en fin onsdag Ingela

White said...

Hej där! Denna bloggen har jag inne varit inne på förut. Så fint du har det! Jag undrar en sak, var har du köpt de vita lådhyllorna som du har burkar i? Jag håller på att inreda ett kök och de skulle passa som handen i handsken.

alegni said...

White > lådhyllorna har jag köpt i en lokal inredningsaffär här i Vasa, men det är nog två år sedan jag senast sett sådana. på den tiden fanns de även i inredningsaffärer på nätet, så kolla runt om du hittar i någon av dem.