Friday, 16 September 2011

Lyktor


Jag tycker att jag fyller år på den mest lämpiga tidpunkten man kan tänka sig - precis när sommaren övergår till höst och när man, om man är ens lite lagd åt samma håll som jag, vill förändra litet grann på hemmaplan. Jag är svag för lyktor och kuddar, och förnyar gärna med sådana så här års. (Maken tycker givetvis att vi behöver fler lyktor, jag tror han i hemlighet väntar på den dagen han får öppna lyktaffär...) Det faktum att jag fyller år den sista sommardagen betyder att det brukar dyka upp nya prylar här hemma utan att det överhuvudtaget behöver drabba min personliga ekonomi. Jag tackar än en gång alla bidragsgivare! De två lyktorna jag visar i dag är båda födelsedagspresenter. Den ena är en överraskning och den andra valde jag själv. Krukan med grönväxten hör förresten till de loppisfynd jag gjorde i somras samtidigt som jag köpte kaninen i detta inlägg.

Denna fredagsmorgon ser jag en blå himmel skymta bakom molnen för första gången denna vecka. Jag hoppas det blir mycket mer av det blåa i helgen. Och gärna en gul sol som pricken över i! 

8 comments:

RockMom said...

Jag har nästan inte hunnit tänka på lyktor..känns som om sommaren inte riktigt är slut än, konstigt nog ;)

En vacker vardag said...

Finfina grejer! Ja maken kunde ju sikta in sig på någon ny business sedan när han trappar ner från den nuvarande :-) Jag lovade mig själv att inte köpa någon ny lykta i höst, men det gick ju åt skogen...

Ha en jätteskön helg och titta förbi bygget om ni har vägarna förbi! Kram

Livet på Vestergård said...

Det blir en del lyktor inhandlade här också.
Lyktaffär var ju ingen dum ide´:0)
Så skönt att regnet äntligen har upphört!

StrandviksVillan said...

Riktigt tjusigt! Både detta inlägg och det förra!
Nya fåtöljen passar så bra där med bordet intill och överraskningslyktan verkar nog också passa in i sin omgivning ;)

Hoppas du får ha ledigt idag eller helst över helgen! Själv jobbar jag fram tills lördag kl 18... suck! Hoppas på sol och vackert ännu på söndag så jag får röja lite utomhus då.
Trevlig helg! kram!

Anna-Lena said...

Lyktor kan man inte ha för många av! Tror jag... :-) Jag kommer definitivt att vara en trogen kund i din makes lyktbutik den dagen han öppnar en! :-)

Kris said...

Jättefina lyktor, det e underbart dåsolen lyser!
Ha ett fint veckoslut!!

Galleri MochB said...

Lyktor är alltid mysiga, och dem kan man inte få för många av :O) Själv fyller jag också år på hösten... Hmmm måste nog börja skriva en önskelista snart ;O)
Skön helg i solen!

Monica said...

Finfina lyktor och de har minsann behövts de senaste dagarna. Ja, jag tror min gubbe gärna ville bli delägare i den lyktfirman! ;-D
Ha en fin helg! Monica