Sunday, 22 March 2009

Orange

Som ni kanske märkt kör jag med ett färgtema i min blogg i brist på annat att göra/blogga om. Orange är en färg som inte förekommer i större skala i vårt hur. Våra köksskåp i bok börjar visserligen anta en orangeaktig ton, men dem tänker jag då inte fota och lägga upp här. *hata*

Igår hände något som väldigt sällan händer, och det var att jag höll på att komma hem alldeles tomhänt från stan. Tack och lov irrade jag mig till en affär som inte hör till min vanliga affärsrunda och där fann jag till slut en frukt/brödkorg som fick följa med hem, så dagen blev inte helt bortslösad.

Min orangefärgade spikmatta blir väl använd av både maken och mig. Vem hade kunnat tro att jag som alltid haft så svårt för att somna gör det nästan direkt när jag lägger mig på den här, ifall jag tillåter mig att somna, vill säga. Om mattan har någon långtidsverkan kan jag inte svara på, men en avslappnande effekt har den definitivt.

20 comments:

Lena said...

Hemska tanke... hem från stan utan något inhandlat ;)

En sån spikmatta har jag också! Men just nu är den utlånad till mor & far, snart tror jag den får flytta hem tillbaka :)

Mia said...

Spikmatta verkar vara poppis och enligt många funkar det också. Avkopplande... det skulle jag verkligen behöva. Sömnproblem jag har som heter duga, tänk om det är spikmatta som är receptet...

Ha en fin söndag!
Kram Mia

trollmor said...

Tror jag måste komma på kurs hos dig om shopping,jag blir bara sämre och sämre med åren och kan numera aldrig bestämma mig för vad jag ska handla.tror alltid jag ska hitta något bättre någon annanstans.
Tror jag ska börja skriva en lista på vad jag skulle vilja ha.
Tur att jag är duktig på att sälja saker till andra i alla fall.. ha ha.
Ha en fin dag
kram ewa

Skimrande kristaller said...

Fin fruktkorg! jag har en mindre variant av korg i samma stil :) Härligt att spikmattan är avkopplande, låter inte så avkopplande...:) Har hört många rekommenderar en sådan. Ha det gott. Kram Lenita

Kamomilla said...

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att man kan somna på den där...

Taina said...

Ser att fler och fler skaffar en spikmatta. Kanske dags att testa. Har inga sömnproblem dock men den kan vara ett komplement till övrig avslappning ;)
Ha en fin söndag.

Lotta said...

Spikmatta?
Hur funkar den?
har för mig att jag såg en sån hos massören men du får gärna berätta mer om den, den kanske kan vara något för mig!
KRAM

Neppe said...

Jag har ju hela tiden sagt att jag bara blir PIGG av min oranga spikmatta. Och - i veckan läste jag en artikel där det stod att den gröna Shaktimattan är avslappnande, och den oranga uppiggande. Ha!

bonnie said...

Blir avslappnad av den gröna i alla fall. Kanske lite för avslappnad...Den är nog bra!

alegni said...

jag har hört att den orangea är bättre om man vill ha lite mer fart på aktiviteterna i sovrummet. as if we need that ;)

Minna said...

Oh vad bra med en spikmatta. Har tänkt köpa en till Qamyar då han har svårt att somna, nu ska jag minsann investera i en sådan!! Tack för tipset!
Kram

Funccis said...

Låter intressant med spikmattor för olika ändamål! Orange på morgon och grön på kvällen.Var köper man dessa mattor? Hela tiden kommer det nåt nytt. Vill inte vara pessimist men många av dom där "nykomlingarna" brukar förr el senare hamna i förrådet. Om det är en bra grej har den väl kommit för att stanna, som säkerhetsnål och klädnypa ( i nacken som "ansiktslyftare"). Skön vecka!

odin said...

Vilken fin korg!
Här har det allt oftare börjat hända att jag kommer hem från stan tomhänt från prylar eller pysselsaker. Min man är helt förvånad! Men huset börjar verkligen bli fullt på allt och jag borde ge mig tid att röja undan något gammalt för att få in någe nytt. Spikmatta är nog skön och avkopplande. Brukar låna dotterns eftersom jag int kommit mig för att skaffa egen ännu.

carina said...

haha nä komma tomhänt hem från stan , de går ju inte alls för sig det hi hii.
finkorg du fyndat.

Stjärnor & Champagne said...

Dom brödkorgarna är såå fina. Gud vad kul att någon har denna spikmatta. har funderat på en till mig och ena sonen. Är dom bra????

kramkram Anne

Jenny said...

Hej Ingela!
Vilket fint fat du köpt!
Har ett liknande fast i mer "krukform"

Kram Jenny

Tulipa said...

Har aldrig provat spikmatta och visste inte riktigt heller vad den var bra till.
Men jag fick ett tips nu att den hjälpte dig med sömnen!

Kram mariette

StrandviksVillan said...

Hejsan!
Svar: Min återförsäljare frågar alltid först om hon får ta fram och tända doftljus, annars har hon bara framme såna som är utan doft. På slutet av visningen tar hon fram de små provburkarna och det är ju då valfritt om man vill "sniffa" i dom ;)

Huset på landet said...

Oj va ni är modiga som vågar lägga er på dendär ;). Tror nog inte jag skulle bli så avslappnad så jag somnade på den där...Men spikmattor ska ju vara bra mot allt möjligt så kanske en sån hamnar hgos oss nån gång också!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

En sån fin korg bor hos mig med.
Kram Lotta