Friday, 20 March 2009

Turkos

Det dröjer nog ett tag ännu innan vi kan sitta på terrassen och smutta rödvin på kvällarna utan att frysa rumporna av oss. Igår sken solen från en molnfri himmel, men attans så kall den vind som ven förbi var. Nästa vår hoppas jag att terrassen är inglasad så att vi kan inviga terrassäsongen litet tidigare.

Tänk att den här arbetsveckan redan är förbi, eller åtminstone så gott som förbi. Ikväll har jag dock kvällsjobb. Jag är revisor för ett bolag och ikväll ska bokslutet genomgås. Efteråt blir det revisionsmiddag på någon av stadens restauranger, så det är ju något att se fram emot, jag som nästan bara lever för att äta...

10 comments:

Sabina said...

Ja det är nog nåt vi får lära oss att leva med här på våra breddgrader, att vintern är så lång! Aldrig tycks man vänja sig. Men den kommer så småningom, den sköna sommaren!
Ha en trevlig kväll!
Kram S.

odin said...

Det tar nog ett bra tag ännu innan man kan inleda terass säsongen. Men då är det ju oxå bra att vara välförberädd med vackra ting:-)
Njut av den säkert goda maten ikväll!

Lilja's Corner said...

Lila är en till färg, förutom rosa, som jag börjat tycka mer och mer om. Turkost är en gammal favorit, men nu har jag en paus från färgen och har allt nerpackat i en låda där det står "turkost pynt".

Idag är det riktigt ruggigt, men visst har vi haft skönt vårväder! Det har riktigt doftat vår ute tycker jag. Om det inte vore för den där blåsten... Inglasad terrass vore inte så dumt!

StrandviksVillan said...

Jag vill också sitta utomhus! Har bestämt mig att jag ska börja med det så tidigt det bara går i vår... om det inte blåser vill säga, det gillar jag inte!

Ha det trevligt ikväll på middagen!

latara said...

Halloj Ingela!

Jag ser att du har ungefär lika mycket snö utanför fönstret som jag. Tänk om vi bodde grannar, vad trevligt vi skulle ha som jobbar hemma båda två! Fast det skulle kanske inte bli så mycket jobbande... Mest fika och pysslande *kommer på*

Har du märkt hur gott gott det gör för själen att sitta eller ligga på golvet och titta ut genom fönstren när solen skiner? Himlen är blå, solen lyser och fåglarna kvittrar, men man slipper se det där vita kalla på marken :-)

Ha det så bra, vännen! Trevlig helg!

Karin

Taina said...

Inglasad altan är bra! Vi har vad de kallar för 3-season sunroom och det är som en inglasad altan. Det blir gärna ett glas vin där, då och då ;)
Men snart har du väl vår och då kan du sitta ute och njuta.
Hoppas revisionmiddagen blev trevlig. Och god.

Kamomilla said...

Ha en trevlig kväll! Ja tänk när ni har ett eget uterum.. Mys!

Ulrika said...

Härlig bild med fina saker på:)
Turkost är så fint.

Kram U

Skimrande kristaller said...

Det låter lockande att få sitta i en inglasad terrass.. o kanske njuta av ett glas vin eller så :) Jaa om ändå våååren kom! Vi har också fullt med snö här. Jättefin bild du har tagit! Vilken bra självdisciplin du har när det gäller motionen vill jag säga (tänker på din kommentar på min blogg)..kanske jag ska ta mig i kragen, på nå vis :) Ha det gott. Kram Lenita.

Stjärnor & Champagne said...

Det dröjer nog innan vi kan sitta ute utan att frysa rumporna av oss. Revisor....Bokföring, usch ja håller på med det hela dagarna.

Kram Anne