Friday 16 January 2015

Ett blogginlägg!

Jag är alldeles förfärligt upptagen med att jobba just nu, så därför har ni inte sett några spår av mig här på bloggen på sistone. Jag försöker vara ledig kvällstid, men den finska vintern är så mörk och oinspirerande så här har det hänt något intressant att rapportera om för omvärlden. Eller jo, vi var på bio och såg filmen Paddington i förra veckan. Så spännande är vårt liv så här års. Fast jag ljuger ju när jag säger att livet saknar spänning, jag gick ju och bet sönder en tand häromdagen. Min tandläkare är så klart på semester just nu, så jag får dras med eländet ett tag till.

Julgranen har åkt upp på vinden och julsakerna är nerpackade i sina lådor. Lite pirrar det i inredningsnerven att hitta något nytt att pryda hemmet med, men än så länge har inget hänt. Eller jo, de här tre växterna köpte jag häromdagen och "planterade" i min kopparburk, men så litet nöjer jag mig inte med, något annat nytt måste jag nog unna mig. Snart.

I morgon firar vi vår äldre sons 24-årsdag i hans frånvaro. Själv firar han (hoppas jag) där han numera bor. Världen är bra konstig. Jag som inte är en dag äldre än 23 i sinnet har redan en 24-årig son.

5 comments:

Lyckoslanten said...

Kollar i dina inlägg och beundrar dina proffsiga bilder! Det känns som om det är mycket jobb nu litet varstans. Här i huset har karusellen börjat också. Men det får ta sin tid och vår och sommar väntar där långt borta i horisonten!
Ha det bäst! ♥︎

Annika said...

Helt OK att låta bloggen vila. Det är ju ändå den som tar mest tid på sociala medier. Tur att insta finns, skrev just om insta på min blogg idag :-)
Ja, ni har vinter nu. NAJS. Jag längtar efter snö! Massor med snö. Vår har försvunnit.
Här ska du få ännu ett filmtips: Boyhood!! Se den!!
Kramar o trevlig helg!!!

Kamomilla said...

Snyggt med växterna, och med texten i asken! I like!

Christina said...

Åh, jag funderar på att slänga ut mina tråkiga växter och skaffa några nya.Har redan fått kassera två eftersom de inte stod ut med mörkret.

alegni said...

Lyckoslanten,
Tack! Ja, men den här farten är den underbara sommaren snart här! Om gamla tecken stämmer får vi tio solveckor i sommar. :) Kram!

Annika,
utan insta skulle jag säkert vara en flitigare bloggare, men det är som det är...
I dag har vi haft plusgrader, så det är slaskigt värre här, och de vägar som inte är så livligt trafikerade är i uselt skick. Man tycker ju att vädret kunde bestämma sig, men det är också som det är...
Ska hålla upp ögonen för Boyhood! Tack för tipset! Kramar!

Kamomilla,
tack! Jag gillar faktiskt båda, jag också. Eller det är ju ganska självklart, annars skulle jag ju inte ens ha dem framme, hehe.

Christina,
jag rekommederar garderobsblomman. Köpte en i höstas, och en till häromdagen. Den trivs till och med hos oss!